Pratite nas na
Proizvodi
Kontakt podaci
+387 30 717 265
+387 30 717 256
+387 30 717 266
info@am2000vitez.com
Brendovi koje zastupamo
O nama

Poduzeće AM2000 je osnovano na samom kraju prošlog Milenija po čemu je i dobilo ime. U početku je osmišljeno da se bavi prodajom okova za stolare i u pokretu da traži sebe u proizvodnji koju bi mogli plasirati istim kupcima preko već uvezane prodaje. Uz duže promatranje i istraživanje tržišta došlo se na ideju o proizvodnji zaptivača za građevinsku stolariju.

U veoma kratkom vremenskom razdoblju proizvodnja je dostigla zavidne rezultate tako da danas pored zaptivača proizvodimo cijelu lepezu proizvoda namijenjenu stolarima koji se plasiraju po cijeloj BiH. Tako možemo slobodno ustvrditi da smo prvi i još jedini u BiH koji se bavimo proizvodnjom poluoliva za prozore, vodilica za sobna vrata, čepova za prozorske klupice i još desetine proizvoda.

U poslovnoj politici nam je pravilo da se u maksimalnoj mjeri uvezujemo sa što više proizvođača na području BiH pa i šire. Smatramo da takva poslovna politika smanjuje troškove poslovanja a ujedno jača i osvaja tržište. Tako da danas imamo vrlo dobre rezultate na obostrano zadovoljstvo. U perspektivi nam je cilj usavršiti i dići na još viši nivo proizvodnju i po mogućnosti napraviti u zajednici sa ostalim proizvođačima složeniji proizvod koji će biti prepoznatljiv na BiH tržištu pa i dalje.

Naš slogan sa opravdanjem nosi naziv kupujmo domaće i uvezujmo domaće tržište jer samo tako možemo konkurirati stranom tržištu i umanjiti uvoz.